Så kan du lyssna på ljudböcker var du än är

Så kan du lyssna på ljudböcker var du än är

Böcker går mer och mer över till digital form, så kallade ljudböcker. Att lyssna på ljudböcker har många fördelar då du kan lyssna på din favoritlitteratur var du än befinner dig. För att verkligen kunna lyssna på ljudböcker var man än befinner sig krävs det dock surf. För dig som lyssnar på mycket böcker kan det därför vara klokt att jämföra mobila bredband med fri surf och hitta ett som gör att du kan vara obegränsad i ditt lyssnande.

Ljudböcker allt populärare

I takt med att allt fler får tillgång till smartphones och datorer har ljudbokslyssnandet ökat markant. Idag är det allt fler som upptäcker hur annorlunda och skönt det kan vara att lyssna på böcker. Det går inte bara snabbt att beta av en hel bok, det blir även en enkel avkoppling när man reser eller är på väg till jobbet.

Tips! Ljudböcker verkar utan tvekan vara framtiden för litteraturen, därför är det klokt att redan nu förbereda sig.

Ljudböcker verkar utan tvekan vara framtiden för litteratur och därför kan det vara en bra idé att redan nu förbereda sig, med surf och abonnemangstjänster.

Underskatta inte surfmängden

Lyssnar du på ljudböcker under längre perioder och streamar dessa så går det åt en hel del data. Det är därför klokt att inför ditt nästa mobila bredband eller mobilabonnemang inte underskatta datamängden. Allt fler erbjuder idag abonnemang med fri surf, eller abonnemang med stora mängder data.

Obs! Allt fler erbjuder idag abonnemang med fri surf, eller abonnemang med stora mängder data. Ett sånt abonnemang kan vara perfekt för den som lyssnar mycket på ljudböcker.

Beroende på hur mycket du lyssnar och om du laddar ner eller streamar kan ett sånt här abonnemang vara perfekt för den bokintresserade. Är du fundersam över hur mycket surf som krävs för att lyssna på ljudböcker kan du se länken ovan där det finns en sammanställning av dataförbrukning.

Abonnemang ger möjligheten att lyssna offline

För dig som redan har ett abonnemang på en ljudbokstjänst så kan du ha möjligheten att lyssna offline. Detta är självklart ett mycket bra alternativ för den inbitne ljudbokslyssnaren då man slipper dra använda sin data. Det är dock enbart de mer etablerade tjänsterna som hittills erbjuder detta. För att läsa mer om ljudböcker och möjligheten att läsa offline kan du alltid se de olika tjänsternas hemsida.