Så kan du återuppta ljudboken där du slutade

Så kan du återuppta ljudboken där du slutade

För den som tidigare laddat ner ljudböcker är känslan av frustration över att ljudböckerna inte återupptas där du senaste slutade inte främmande. Med de nya streamingtjänsterna för ljudböcker kan du dock enkelt pausa boken och återuppta den när du återigen vill lyssna.

Funktionen gör det lättare för dig som lyssnar på många ljudböcker att hålla koll på var du befinner dig i de olika böckerna, likt ett digitalt bokmärke.

Att teckna ett abonnemang för ljudböcker är enkelt

Att teckna sig för en streamingtjänst för ljudböcker är ingen svår process. Allt du behöver göra är att gå in på någon av de aktörer som erbjuder dessa tjänster och ange din personuppgifter och betala med ditt kreditkort.

För dig som inte tidigare har ett kreditkort är inte detta heller något hinder, du kan lätt jämföra och skaffa ett kreditkort. Efter att du registrerat dig hos den aktör som erbjuder tjänsten kan du direkt börja lyssna på ljudböcker – och använda alla de funktioner som ingår.

Flera funktioner medföljer i abonnemanget

Ett abonnemang hos någon av dessa tjänster ger dig en hel del bekvämlighet i ditt lyssnande. Förutom möjligheten att återuppta ljudboken där du slutade kan du även placera ett digitalt bokmärke. Det gör att du enkelt hittar tillbaka till böcker som du läser.

Du får även möjlighet att lyssna på ett stort antal ljudböcker utan extra kostnad, i ditt abonnemang ingår alla de ljudböcker som tjänsten har tecknat avtal för. Vanligtvis rör det sig om hundratals olika böcker, ett helt digitalt bibliotek.

Ljudböcker allt populärare

Med alla dessa funktioner kommer det knappast som en överraskning att allt fler svenskar upptäcker hur bekvämt det är med ett abonnemang för ljudböcker. Allt fler övergår till den här formen av läsning och använder tjänsterna i bilen, hemma och på promenaderna. Det finns hundratals anledningar till att teckna ett abonnemang för ljudböcker, men det främsta kanske är hur enkelt det är både att teckna ett abonnemang och att använda tjänsterna.