Jämförelsekorgen Din jämförelsekorg
Boksson logo

Att förstå flyktingar, invandrare och deras barn: en psykologisk modell

Omslagsbild
Förstoringsglas Klicka på bilden för större bild

Att förstå flyktingar, invandrare och deras barn - en psykologisk modell grundar sig på Binnie Kristal-Anderssons mångåriga erfarenhet av arbete både med frivilliga invandrare och med människor som tvingats fly på grund av förtryck, förföljelse och tortyr, folkresningar och krig.

Boken bygger på Kristal-Anderssons doktorsavhandling. Den beskriver en specifik psykologisk modell och hur den referensram som är förenad med den kan tillämpas i terapi och stödarbete med individer (vuxna, barn, tonåringar), familjer och grupper, samt ett årslångt utbildningsprogram baserat på referensramen. Kristal-Andersson konstruerade referensramen för att undersöka hur förändringar av flyktingens/invandrarens yttre situation kan orsaka inre psykologiska förändringar.

Att förstå flyktingar, invandrare och deras barn riktar sig till alla som arbetar med dessa grupper eller har med dem att göra. Den ägnar särskild uppmärksamhet åt traumatiserade/torterade flyktingar.

Boken utgör också en grund för utbildning och kurser, inte bara för psykoterapeuter och psykologer, socialarbetare och medicinsk personal, utan även för lärare, jurister och andra som vill fördjupa sin förståelse inom detta speciella område.

NamnTotalpris (pris + frakt)Leveranstid
Adlibris
Bokus
Books2Bring
eLounge
Ginza
Megastore

Annons

Blogg  |  Kontakta oss  |  För webbmasters & bloggare  |  Om Boksson  

Våra samarbetspartners: Adlibris  |  Bokus  |  CDON  |  Internetbokhandeln